Logo
Potřebujete poradit?
9:00 - 14:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 3 999 Kč a máte od nás dopravné ZDARMA
Blog
10.12.2021
Čas vykrajovátek a vánočních ozdob
Po roce tu je opět vánoční čas, kdy mnoho 3D tiskařů své 3D tiskárny žhaví pro 3D modely s vánoční tématikou. Ať už to jsou různé ozdoby na stromek, d... číst celé
07.12.2021
Představovací příspěvek
Pokud vás zajímá 3D tisk, zcela určitě náš blog pravidelně sledujte. Postupně se dozvíte vše ze světa 3D tisku. číst celé
Zobrazit všechny články
Partnerský eshop:
Logo 3Dstruna.cz


Sledujte nás na Facebooku

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas osobě Ing. Vlastimil Křístek, se sídlem Pěkná 939/52, Havířov - Prostřední Suchá, IČ 64638049, zapsaná v živnostenském rejstříku vedeném Magistrátem města Havířov (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Čas vykrajovátek a vánočních ozdob
10.12.2021
Čas vykrajovátek a vánočních ozdob
Po roce tu je opět vánoční čas, kdy mnoho 3D tiskařů své 3D tiskárny žhaví pro 3D modely s vánoční tématikou. Ať už to jsou různé ozdoby na stromek, d... číst celé
Představovací příspěvek
07.12.2021
Představovací příspěvek
Pokud vás zajímá 3D tisk, zcela určitě náš blog pravidelně sledujte. Postupně se dozvíte vše ze světa 3D tisku. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
B3D.cz - Profesionálové na 3D tisk!
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz